Højeste skrotpræmoe

Få højeste skrotpræmie

Ring eller udfyld vores online formular og vi kontakter dig hurtigt med svar og skrotpræmie

Skal bilen afhentes?

Vi afhenter gerne din bil og afregner skrotpræmien kontant på stedet. Ring eller skriv til os

Kontant skrotpræmie

Hos os får du en god og kontant skrotpræmie for din bil. Ring eller skriv til os, for mere information

Udfyld skrotpræmieformularen

Skrotpræmie sådan

Udfyld vores online skrotpræmie formular og vi vender hurtigt tilbage med svar til dig

Kontaktformular

Ring og få den HØJESTE skrotpræmie

Hos skrotbilafhentning.dk har vi landets bedste skrotpræmie og samtidig er vi den eneste skrotbil opkøber som er statsautoriseret motorkontor. Det vil sige at vi omgående kan afmelde nummerpladen på dit køretøj.

Afhentning af skrotbil

Vi afhenter gerne din skrotbil på hele Sjælland og samtidig får du kontant afregning af skrotpræmie. Ring til os idag på 36451616 eller 22252183 for nærmere aftale om afhentning og skrotpræmie.

Fast pris på syn

Er du i tvivl om hvorvidt din bil skal skrottes eller om den skal omsynes er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver dig en fast pris på at få bilen synet.

Højeste skrotpræmie København & Sjælland

Hos skrotbilsafhentning får du landets bedste og højeste skrotpræmie udbetalt kontant. Samtidig får du afmeldt dine nummerplade og forsikring samme dag, som du får udbetalt din skrotpræmie. Hvis du har spørgsmål til hvor og hvordan du får den højeste skrotpræmie er du meget velkommen til at ringe til os. Danmarks bedste skrotpræmie fås i disse områder:

Skrotpræmie København, Skrotpræmie Sjælland, Skrotpræmie Valby, Skrotpræmie Amager, Skrotpræmie Frederiksberg, Skrotpræmie Brøndby, Skrotpræmie Glostrup, Skrotpræmie Albertslund, Skrotpræmie Taastrup, Skrotpræmie Ballerup, Skrotpræmie Hvidovre, Skrotpræmie Rødovre, Skrotpræmie Vanløse, SkrotpræmieSkovlunde, Skrotpræmie Nørrebro, Skrotpræmie Østerbro, Skrotpræmie Herlev, Skrotpræmie Gentofte, Skrotpræmie Hellerup, Ring til os nu og få oplyst din skrotpræmie

Højeste & Bedste skrotpræmie udbetales kontant til dig! Ring nu 22252183